۱۳۹۹ مهر ۷, دوشنبه

یاسمین حنیفه برای تحمل حبس به زندان رفت

 یاسمین حنیفه طباطبایی، کنشگر سیاسی خود را برای اجرای حکم به دادسرای اوین معرفی کرد.

به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، روز گذشته ۵ مهرماه ۹۹ یاسمین حنیفه طباطبایی، کنشگر سیاسی برای تحمل دوران محکومیت به همراه شماری از کنشگران سیاسی خود را به اجرای احکام اوین معرفی معرفی کرد.

پیشتر خانم حنیفه طباطبایی با دریافت ابلاغیه الکترونیکی به شعبه اول اجرای احکام دادسرای شهید مقدس ناحیه ۳۳ برای اجرای حکم احضار شده بود.

پیشتر یاسمین حنیفه طباطبایی، توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی ایمان افشاری، بابت اتهام «تبلیغ علیه نظام» به یکسال زندان، محرومیت های اجتماعی و مجازات تکمیلی محکوم شده بود.

روز یک‌شنبه ۲۲ تیرماه ۱۳۹۹، جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات «فعالیت تبلیغی علیه نظام» و «اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت داخلی» خانم حنیفه طباطبایی در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی افشاری برگزار شد.

بر اساس این گزارش درجلسه دادگاه، خانم حنیفه طباطبایی در دفاع از اتهامات مطرح شده به قاضی شعبه عنوان کرده است که در کجای قانون، سفر به پاسارگاد از مصادیق «تجمع به قصد تبانی علیه امنیت ملی» ذکر شده است و همچنین این عضو شورای جبهه دموکراتیک ایران عنوان کرده است که بازجوها به اجبار از او خواسته اند تا با دستگاه امنیتی همکاری کند و به دلیل عدم تمکین ایشان به این خواسته ماموران، توسط دستگاه امنیتی عملا پرونده سازی در خصوص ایشان انجام شده و در ادامه نیز مورد آزار و اذیت های ضد انسانی قرار گرفته است.

ظهر روز هفتم آبان ماه‌، خانم طباطبایی به همراه حشمت طبرزدی، دبیر کل جبهه دموکراتیک و برخی دیگر از اعضای این تشکل توسط نیروهای امنیتی در ایست بازرسی ایجادشده توسط مأموران امنیتی در مسیر راه پاسارگاد پس از شهرستان آباده بازداشت شد.

اتهامات مطروحه به این شهروند ساکن تهران، پس از بازجویی در محل توسط دادستان فارس تفهیم و تحت الحفظ به بند ۲۰۹ وزارت اطلاعات مستقر در زندان اوین منتقل شد.

خانم حنیفه طباطبایی دوباره در شعبه دوم بازپرسی دادسرای امنیت اوین توسط بازپرس نصیرپور مورد بازپرسی قرار گفت و با تأمین وثیقه ۲۰۰ میلیون تومانی به‌صورت موقت و تا پایان مراحل دادرسی از بند ۲۰۹ وزارت اطلاعات مستقر در زندان اوین آزاد شد.


۱۳۹۹ مهر ۳, پنجشنبه

زخمی شدن یک چوپان توسط سپاه پاسداران در مرزهای بانە

 

ساعات اولیە بامداد روز چهارشنبە ٢ مهر ٩٩ (٢٣ سپتامبر ٢٠٢٠)، نیروهای مسلح سپاه پاسداران در مرز چومان بانە بە سوی یک چوپان تیراندازی کردە و وی را مجروح کردەاند.

خبرنگار هەنگاو در بانە هویت این چوپان را ”کیوان قادرپور“ اعلام کردە کە بە دلیل شدت جراحات بە مراکز درمانی شهر بانە منتقل شدە است.

با استناد بە آمار بە ثبت رسیدە در مرکز آمار و اسناد سازمان حقوق بشری هەنگاو، طی شش ماه گذشتە دست‌کم ٧ چوپان توسط نیروهای سپاه پاسداران در مرزهای کُردستان هدف قرار گرفتە شدەاند کە ٤ نفر از آنها جانشان را از دست دادەاند. هه نگاو 2مهر

۱۳۹۹ شهریور ۳۰, یکشنبه

بازداشت یک شهروند اهل سنت در ارومیه

 نیروهای امنیتی یک شهروند اهل سنت را طی روز های گذشته در ارومیه بازداشت کردند.

به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، روز یک‌شنبه ۲۳ شهریور ۱۳۹۹، یک شهروند اهل ارومیه توسط نیروهای امنیتی این شهرستان بازداشت شد.هویت این شهروند، «عبدالعزیز حیدرپور» عنوان شده است.

گزارش شده آقای حیدرپور ابتدا به بند پذیرش زندان مرکزی ارومیه منتقل شده اما یک روز بعد در تاریخ ۲۴ شهریور به بازداشتگاه اداره‌ی اطلاعات منتقل شده و از آن تاریخ تا لحظه تنظیم این گزارش هیچ اطلاعی از وضعیت این شهروند در دست نیست.

هنوز از دلایل بازداشت و محل نگهداری این شهروند اطلاعی در دست نیست.

عبدالعزیز حیدرپور اهل روستای کهریز از توابع دهستان انزل جنوبی است.


۱۳۹۹ شهریور ۲۴, دوشنبه

بی خبری و نگرانی از وضعیت وحید و حبیب افکاری پس از اعدام نوید

 

« بعد از اعدام نوید افکاری به برادران زندانی وی وحید و حبیب اجازه حتی یک دقیقه تماس تلفنی با خانواده پس از اعدام برادرشان را نداده‌اند»

این منبع افزود: «این خانواده داغدار، اکنون نگران سرنوشت دو فرزند زندانی خود هستند».

شایان ذکر است وحید و حبیب افکاری هم اکنون در زیرزمین (بند عبرت) زندان عادل آباد شیراز تحت فشار و شکنجه قرار دارند.

نوید افکاری  به همراه وحید و حبیب افکاری روز شنبه ۱۵ شهریور در حالیکه به شدت مورد ضرب وشتم ماموران امنیتی واقع شده بودند به بند ارشاد زندان عادل آباد شیراز منتقل شدند.

از زمان انتقال این سه برادر زندانی به بند عبرت (ارشاد)، ارتباط آنان با دنیای بیرون و حتی خانواده شان قطع شده است. بند ارشاد بعنوان یکی از خشن‌ترین اماکن نگهداری زندانیان در این زندان به شمار می‌آید. خودکشی، خودزنی، تجاوز و درگیری منجر به قتل در این بند مسبوق به سابقه است. با این وجود نگهبانان به هیچ وجه در درگیری‌های بند دخالت نمی‌کنند. پیشتر نیز در مواردی تنها زمانی که زندانی در حال مرگ بود و یا پس از آنکه جان خود را از دست داد، به خارج از بند منتقل شد. زندانیان در این بند از هرگونه امکاناتی همچون دسترسی به تلفن، هواخوری و یا امکانات فرهنگی و ورزشی و تلویزیون محروم هستند. افراد پس از انتقال به این بند تا ۶ ماه ممنوع از ملاقات اعم از کابینی، حضوری و شرعی هستند.

نوید در سحرگاه شنبه ۲۲شهریور۹۹ بصورت شتابزده ای توسط قضائیه ولایت فقیه اعدام شد. مسئولان زندان عادل آباد شیراز حتی اجازه آخرین خداحافظی با خانواده را به وی ندادند.

همچنین پیکر او شبانه توسط عده بسیار محدودی از خانواده اش و تحت تدابیر شدید امنیتی و حضوری تعداد زیادی از ماموران لباس شخصی در روستای سنگر از تواقع همایجان شهرستان پسیدان استان فارس به خاک سپرده شد. جوانه ها ۲۳ شهریور


۱۳۹۹ شهریور ۲۰, پنجشنبه

گزارشی از آخرین وضعیت ابوالفضل غسالی در زندان اوین

 

ابوالفضل غسالی، شهروند اهل تهران از حدود ۱۰ روز پیش جهت تحمل دوران محکومیت خود به زندان اوین منتقل شده است.

آقای غسالی در سال ۹۶ به دلیل فعالیت در فضای مجازی (مدیریت یک کانال تلگرامی) توسط نیروهای امنیتی بازداشت و مدتی بعد با تودیع قرار به صورت موقت و تا پایان مراحل دادرسی آزاد شد.

ابوالفضل غسالی در سال ۹۷ توسط شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی محمد مقیسه از بابت اتهام اجتماع و تبانی و اخلال در نظم عمومی به قصد ارتکاب جرم علیه امنیت ملی به ۵ سال حبس تعزیری و به اتهام توهین به رهبری به ۲ سال حبس و مجموعا به ۷ سال حبس تعزیری محکوم شد.

در اردیبهشت ماه امسال این حکم توسط شعبه ۵۴ دادگاه تجدیدنظر استان تهران به ریاست قاضی بابایی به ۴ سال و ۹ ماه حبس تعزیری تقلیل یافت.

با اعمال ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی، مجازات اشد یعنی ۳ سال و ۶ ماه حبس تعزیری از بابت اتهام “اجتماع و تبانی و اخلال در نظم عمومی به قصد ارتکاب جرم علیه امنیت ملی” برای وی قابل اجرا است. هرانا ۲۰ شهریور

۱۳۹۹ شهریور ۱۹, چهارشنبه

اعتراضات آبان؛ گزارشی از آخرین وضعیت آرزو قاسمی در زندان اوین

 آرزو قاسمی، یکی از بازداشت شدگان اعتراضات سراسری آبان ۹۸ از حدود یک ماه پیش دوران محکومیت خود را در بند زنان زندان اوین سپری می‌کند. خانم قاسمی که ۲۲ سال سن دارد، پیشتر توسط دادگاه انقلاب به ۲ سال و ۳ ماه حبس تعزیری محکوم شده است.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، آرزو قاسمی، یکی از بازداشت شدگان اعتراضات سراسری آبان ۹۸ از حدود یک ماه پیش دوران محکومیت خود را در بند زنان زندان اوین سپری می‌کند.

آرزو قاسمی پیشتر در جریان اعتراضات سراسری آبان ۹۸ توسط نیروهای امنیتی بازداشت و مدتی بعد با تودیع قرار به صورت موقت تا پایان مراحل دادرسی آزاد شده بود.

خانم قاسمی نهایتا توسط دادگاه انقلاب تهران، از بابت اتهام اجتماع و تبانی به ۲ سال و ۳ ماه حبس تعزیری محکوم شد و در تاریخ ۱۹ مرداد امسال برای تحمل حبس راهی زندان اوین شد.
آرزو قاسمی متولد سال ۱۳۷۷ در تهران است.

لازم به اشاره است اعتراضات آبان ماه، به مجموعه اعتراضات سراسری گفته می شود که از روز جمعه ۲۴ آبان ماه ۹۸ با اعلام افزایش بی سابقه قیمت بنزین در ده‌ها شهر ایران با حضور بی سابقه معترضین در خیابان‌ها آغاز شد و برای چند روز ادامه یافت. محمد جواد کولیوند، نماینده مردم کرج در مجلس گفت این اعتراضات در ۷۱۹ نقطه از کشور رخ داد. سید حسین نقوی حسینی سخنگوی وقت کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نیز، آمار بازداشتی های اعتراضات اخیر را حدود ۷ هزار نفر اعلام کرد. بر اساس گزارشات نهادهای مدافع حقوق بشر صدها تن نیز در پی این اعتراضات خونین جان باختند.

۱۳۹۹ شهریور ۱۷, دوشنبه

سروآباد؛ ادامه بی‌خبری از سرنوشت یک شهروند بازداشتی

 


معراج مرتضایی در تاریخ ۷ شهریور پس از خروج از اداره شیلات سروآباد توسط نیروهای امنیتی بازداشت و تاکنون از حق تماس و ملاقات با خانواده محروم بوده است.

پس از پیگیری و مراجعه خانواده این شهروند بازداشتی به اداره اطلاعات مریوان، مسئولین این نهاد امنیتی از ادامه بازداشت وی حداقل تا یک یک ماه دیگر خبر داده‌اند.

گفته می‌شود این معراج مرتضایی پس از بازداشت به یک بازداشتگاه امنیتی در شهر سنندج منتقل شده است. وی طی چند سال گذشته به دلیل فعالیت‌های دیگر اعضای خانواده‌اش در خارج از کشور بارها به نهادهای امنیتی احضار و مورد بازجویی قرار گرفته است. شبکه حقوق بشر کردستان ۱۴ شهریور

۱۳۹۹ شهریور ۱۶, یکشنبه

تداوم بازداشت و بی خبری از سرنوشت دو نوکیش مسیحی کُرد

 

با گذشت چندین روز از بازداشت دو نوکیش مسیحی کُرد اهل شهرستان سردشت بی خبری از سرنوشت و محل نگهداری آنها همچنان ادامه دارد.

به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، با گذشت چندین روز از دستگیری دو نوکیش مسیحی کُرد به نامهای شیرکو سیاوشی و مهدی ابراهیم زاده که در اوایل شهریورماه ۱۳۹۹، توسط نیروهای امنیتی در شهرهای سردشت و شیراز بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شده اند، هنوز از سرنوشت و محل نگهداری آنها هیچ اطلاع دقیقی در دست نیست.

شیرکو سیاوشی، فرزند محمد، ۳۷ ساله، روز شنبه ۱ شهریورماه ۱۳۹۹، در شهرستان سردشت بازداشت شده و ماموران امنیتی در زمان بازداشت او، ضمن تفتیش منزل، برخی از وسایل شخصی آقای سیاوشی از جمله لپ تاپ و هارد دیسک های وی را نیز ضبط کرده و با خود برده‌اند.

مهدی ابراهیم زاده، فرزند ابراهیم، متولد ۱۳۶۲، اهل شهرستان سردشت، در روز جمعه ۷ شهریورماه ۱۳۹۹، در شهر شیراز توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به کان نامعلومی منتقل شده است.

تا لحظه تنظیم این خبر، هیچ اطلاع دقیقی از ارگان بازداشت کننده، اتهامات انتسابی و محل نگهداری این دو نوکیش مسیحی کُرد در دست نیست.

بی‌خبری از وضعیت و سرنوشت این افراد، سبب افزایش نگرانی های نزدیکان و خانواده آنها شده است.


۱۳۹۹ شهریور ۱۳, پنجشنبه

سرکوب اقلیت‌های مذهبی در ایران؛ بازگرداندن اردشیر فنائیان شهروند بهایی به زندان تنها یک روز پس از ازدواج

 

اردشیر فنائیان، شهروند بهایی زندانی، یک روز بعد از ازدواج به خاطر عدم تمدید مرخصی به زندان بازگردانده شد.

آقای فنائیان که مدت‌ها زندانی بود، بالاخره در ۲۳ مرداد به مرخصی فرستاده شد. او در ۲۷ مرداد با گلرخ فیروزیان، شهروند بهایی، ازدواج کرد. خانم فیروزیان نیز به دلیل اعتقاد به آئین بهاییت، پیشتر به شش ماه زندان محکوم شده بود.

یک منبع نزدیک به اردشیر فنائیان به صدای آمریکا گفته است، که آقای فنائیان روز ۲۸ مرداد برای تمدید مرخصی‌‌اش مراجعه کرد، اما مقامات زندان با مرخصی او موافقت نکردند.

اردشیر فنائیان در تاریخ ۱۰ اردیبهشت سال ۹۸ به همراه دو شهروند بهایی دیگر به نام‌های یلدا فیروزیان و بهنام اسکندریان در سمنان بازداشت شد. این سه نفر ابتدا توسط شعبه یک دادگاه انقلاب اسلامی شهرستان سمنان به ریاست محمدعلی رستمی مجموعا به ۲۰ سال زندان محکوم شده‌اند که این حکم در دادگاه تجدید نظر سمنان به ۱۲ سال کاهش یافت.

همچنین اردشیر فنائیان به یک سال محرومیت از حضور در استان سمنان و یک سال تبعید به شهرستان خاش در استان سیستان و بلوچستان، و یلدا فیروزیان و بهنام اسکندریان نیز به دو سال منع حضور در استان سمنان محکوم شده‌اند.

این منبع نزدیک به آقای فنائیان، که به خاطر نگرانی‌های امنیتی مایل به انتشار نام خود نبود، به صدای آمریکا گفت که مرخصی پنج روزه آقای فنائیان بعد از مدت‌ها درخواست اعطا شده بود. او گفت که خانواده اردشیر فنائیان از زمان شیوع کرونا، به خصوص در زندان‌ها، بارها از مقامات قضایی خواستار مرخصی او شده بودند. قاضی محمدی، رئیس اجرای احکام زندان سمنان، بارها با مرخصی این زندانی مخالفت کرده و گفته بود که او «در زندان جایش بهتر و امن‌تر است.»

به گفته این منبع مطلع، این قاضی همچنین یکبار دیگر گفته بود که اداره اطلاعات سمنان موافق اعطای مرخصی به اردشیر فنائیان نیست.

این منبع می‌گوید که در نهایت پنجشنبه ۲۳ مرداد با مرخصی آقای فنائیان برای پنج روز موافقت شد.

بر اساس استنادات موجود در دادگاه بدوی و تجدید نظر، آقای فنائیان به «مباشرت در تشکیل و اداره گروه غیر قانونی در داخل کشور با هدف برهم زدن امنیت کشور» و «مشارکت در اقدام علیه نظام جمهوری اسلامی ایران به نفع گروه‌های مخالف نظام» متهم شده است. همچنین، یلدا فیروزیان و بهنام اسکندریان نیز به «مشارکت در اقدام علیه نظام جمهوری اسلامی ایران به نفع گروه‌های مخالف نظام» و «عضویت در گروه غیر قانونی با هدف برهم زدن امنیت داخلی» عنوان شده است. این در حالی است که این سه نفر به استنادات دادگاه ایراد داشتند.

منبع مطلع نزدیک به آقای فنائیان به صدای آمریکا گفت که استناد دادگاه برای متهم کردن این سه نفر، برگزاری نشست‌های مذهبی و مطالعه کتاب‌های مذهبی، نشست مشورتی و کلاس‌های درسی، آموزشی، و هنری بوده است. این سه نفر اقدامات خود را مجرمانه نمی‌دانند و حتی در دادنامه دادگاه تجدیدنظر آمده که این سه نفر اتهامات خود را قبول نداشته‌اند.

جمهوری اسلامی ایران آئین بهائیت را دین رسمی نمی‌داند و از ابتدای انقلاب با پیروان این آئین برخوردهایی چون زندان و ممانعت از کسب و کار و حتی اعدام داشته است.

این اولین بار نیست که آقای فنائیان به دلیل اعتقاد به دیانت بهایی بازداشت و به زندان محکوم می‌شود. این شهروند بهایی اواخر سال ۱۳۹۰ توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد و بعد از مدتی حکم هشت ماه زندان برای او صادر شد. او سال ۱۳۹۲ پس از گذراندن شش ماه از دوران محکومیت خود از زندان آزاد شد.

این فرد مطلع به آقای فنائیان به صدای آمریکا گفت: «اردشیر در حالی که هیچ فعالیتی نداشته بازداشت و به زندان محکوم شده و خانواده او خواستار برقراری عدالت هستند. اما متاسفانه قوانین حاکم بر جمهوری اسلامی به گونه‌ای است که حتی مسلمان‌ها هم از این قوانین و قوه قضائیه ناراضی هستند.»

لازم به ذکر است که مادر و پدر این شهروند بهایی در دهه ۶۰ مجموعا به ۹ سال زندان محکوم شده بودند که هر دو آنها دوران محکومیت خود را ابتدا در زندان مرکزی سمنان، سپس در زندان اوین سپری کرده‌اند و اردشیر فنائیان نیز در آذر ماه سال ۶۷ در زندان سمنان متولد شده است.

سم براونبک، سفیر ایالات متحده در امور آزادی بین المللی مذهبی، ۲۵ اردیبهشت در یک نشست خبری ویژه در واشنگتن گفت: «بهائیان در ایران، و متاسفانه در برخی کشورهای دیگر جهان، تحت آزار و اذیت‌های شدیدی قرار دارند.»

کمیسیون ایالات متحده در امور آزادی مذهبی بین‌المللی نیز اوایل اردیبهشت ماه در گزارش سالانه خود بار دیگر نسبت به وضعیت آزادی‌های دینی و مذهبی در ایران ابراز نگرانی کرد؛ در بخشی از این گزارش آمده است که جمهوری اسلامی بیش از پیش اقلیت‌های مسلمان، به ویژه اهل سنت و دراویش، و همچنین پیروان ادیان و مذاهب دیگر، از جمله بهاییان و مسیحیان، را هدف قرار داده است.

۱۳۹۹ شهریور ۱۲, چهارشنبه

انتقال حمزه درویش با دستبند و پابند و چشمبند به مکان نامعلوم و قطع تماس وی

 

زندانی اهل سنت حمزه درویش با دستبند و پابند و با چشم بسته از زندان لاکان رشت به مکان نامعلومی منتقل و تماس وی قطع شده است.

انتقال حمزه درویش با دستبند و پابند و چشمبند به مکان نامعلوم و قطع تماس وی

یک منبع مطلع به کانون حقوق بشری نه به زندان – نه به اعدام گفت؛ «روز ۷شهریورماه ۹۹، ماموران زندان، حمزه درویش را احضار کرده و با بستن چشمان وی و با دستبند و پابند، این زندانی را به محل نامعلومی منتقل کردند».

نزدیک به یک هفته است که این زندانی عقیدتی با خانواده خود تماس نگرفته و خانواده اش در نگرانی بخاطر وضعیت او بسر می برند. این نقل و انتقال زندانیان سیاسی و عقیدتی توسط مأموران اطلاعاتی، فقط برای اعمال فشار بیشتر بر زندانی و پرونده سازی های جدید صورت می گیرد.

زندانی عقیدتی اهل سنت حمزه درویش از روز ۲۳ اردیبهشت ماه ۹۹ به اجبار از زندان رجایی‌شهر کرج، به زندان لاکان رشت منتقل شد و با هدف همکاری با اطلاعات تحت فشار و شکنجه قرار دارد. او بارها در پیامها و نامه های خود تاکید کرده است که در این زندان مورد تهدید قتل قرار دارد و اگر در زندان لاکان برای او اتفاقی بیفتد، مسئولیت آن با دو بازپرس دادسرای مقدس ناحیه ۳۳ وزیری و محمد برائه است.

وی که از روز ۳۰تیر ۹۹ پس از انتقال به زندان لاکان رشت با خواست بازگشت به زندان رجایی شهر اعتصاب غذا کرده بود، روز سه‌شنبه ۴ شهریور توسط ماموران اطلاعات رشت مورد ضرب و شتم قرار گرفت و مجبور به پایان اعتصاب غذای خود شد.

این زندانی عقیدتی – سیاسی پس از انتقال به زندان لاکان مورد تهدید و فشار قرار گرفته و پس از اعتصاب غذا از هرگونه رسیدگی پزشکی و حتی چک علائم حیاتی محروم بوده است.

حمزه درویش در رنجنامه ای که از زندان لاکان رشت منتشر کرد از جمله نوشته بود: ««الان مدت سه ماه است که با ضرب و شتم و فشار روحی روانی و تهدید از من می خواهند که همکاری کنم. می گویند اگر همکاری نکنی تو را آرزو بدل می گذاریم. تو را می کشیم و می گوییم که تو را کرونا کشته است. به تو هپاتیت و ایدز منتقل می کنیم. تو را عقیم می کنیم. نمی گذاریم که سالم از زندان خارج شوی از طریق عواملمان در زندان کاری می کنیم که نقص عضو شوی، می گوییم که چشمت را کور کنند، با چاقو از ناحیه کلیه مجروحت کنند».

این زندانی عقیدتی سیاسی در رنجنامه خود همچنین نوشت: «می خواهم این را بگویم در ۵ سالی که در زندان هستم، تازه معنا و مفهوم مرگ بر خامنه ای را درک کردم. الحق که مرگ برخامنه ای برازنده خامنه ای و زیردستانش است. کسانی که صدای من به آنها می رسد تلاش کنند که صدای مرا برسانند تا مردم بدانند آنچه از من در رسانه ها منتشر می شود حقیقت دارد».

این زندانی در نامه ای که در روز ۱۳مرداد۹۹ منتشر کرده بود از جمله نوشته بود: «در تاریخ ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ مرا با زور از زندان رجایی شهر به بازداشتگاه اطلاعات رشت، مقر شهدای گمنام انتقال دادند. طبق معمول مرا تهدید کردند که دست از کارهایت بردار، فعالیت و اطلاع‌رسانی نکن و این که مبادا اسرار برنامه هایی که قبلا از تو خواسته بودیم در سطح تالش انجام بدهی را رسانه‌ای کنی. به من گفتند: در این وضعیت کرونا کشتن تو برای ما کاری ندارد. تو را می کشیم و می گوییم که کرونا تو را کشته است….»

حمزه درویش همچنین در ملاقات کابینی کوتاه و کنترل شده ای که روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت۹۹ با پدرش داشت، گفته بود که او را در سلول انفرادی حبس کرده و تهدید کرده اند «قصد کشتن تو را داریم.»